Om våre produkter

Opplev skjønnheten i åpen himmel fra hjemmets komfort med våre Uteluksus glasstak. Gi hjemmet ditt en unik glød med lys som kommer fra alle retninger, eller nyt stjernene under en klar nattehimmel. Med Uteluksus er det mulig å tilpasse terrassetaket til arkitekturen på boligen din, noe som skaper et harmonisk og gjennomført utseende. Og bekymre deg ikke for snøen! Våre glasstak er dimensjonert til å tåle den ønskede snølasten. Ute på fjellet? Våre terrassetak beskytter også hytten din. Med Uteluksus, behøver du aldri skynde deg til hytten hver gang det snør.

Aluminium terrassetak med opal polykarbonat

Start video

Optimaliser ditt utendørsareal med riktig terrassetak fra Uteluksus!

Forleng utesesongen og få mest mulig glede av terrassen din med et terrassetak fra Uteluksus. Våre moderne, solide tak gir den ultimate beskyttelsen mot alle klimatiske forhold – sol, vind, regn, og snø. Produsert med høykvalitets aluminiumsprofiler, er takene våre tilpasset for nordiske klimaforhold. De er rustfrie og krever minimalt vedlikehold. Gjør terrassen til ditt nye favorittsted! Med et terrassetak fra Uteluksus, kan du få mest mulig ut av terrassen din, skape en koselig uteplass som tåler alt – fra sterk vind og snø til varme og kraftig sol

Legg til din overskrift her

  Navn

  req

  Etternavn

  req

  Telefon

  req

  Epost

  req

  Melding

  Trenger du ekspertraddgivning? Eller gratis befaring

  Ring Oss: 64 80 99 88

  Kundeanmeldelser

  Kari Aarhus Kinn
  Kari Aarhus Kinn
  2023-01-17
  Veldig fornøyd med flott montert carport. Alt montert i løpet av en dag. Utmerket gjort. Montørene var hyggelige og gjorde en flott jobb. Ikke minst ryddet de usedvanlig godt opp etter seg.
  Nathalie Samuelsen
  Nathalie Samuelsen
  2021-12-17
  Etter montering av et veggdrivhus, er jeg veldig fornøyd. Prosjektet var utført som lovet. Kundeservice var helt super. Kan anbefales varmt!????????
  Mats Fjærvik
  Mats Fjærvik
  2021-12-02
  Veldig fornøyd med min nye Carport Nord Roof. God service, kort leveringstid og selve monteringen ble raskt og effektivt utført av dyktige fagfolk. Anbefales!
  Berat
  Berat
  2021-08-08
  Veldig fornøyd med produktet og jobben. Serviceinnstilte og profesjonelle. Anbefales!
  Odd Eirik Nygård
  Odd Eirik Nygård
  2021-08-01
  Bra kommunikasjon gjennom hele prosessen. Arbeidet ble utført ryddig og til avtalt tid og pris. Vinterhagen ble meget bra! Anbefales!
  Tor Christensen
  Tor Christensen
  2021-07-22
  Godt og profesjonelt utført arbeide. Leveranse i henhold til tid og pris. Kan anbefales.
  Grete Sæther
  Grete Sæther
  2021-07-22
  Veldig fornøyd med planlegginga, utførelse og punktlighet. Anbefales!