Salgsvilkår

Forskuddsbetaling – Dersom du bestiller drivhus, terrassetak, veranda, carport, må fakturaen være betalt ved leveringen av varene. Dersom du bare bestiller tilbehør til drivhus og hage, må fakturaen betales før varene sendes med posten.

Ved manglende betaling vil det påløpe renter og purregebyr i henhold til gjeldende regler. One Point AS har salgspant i varen til faktura, og eventuelt renter er betalt i sin helhet.

Avbestilling eller angret kjøp – bestillingsvarer (kundeunike varer) – Ved bestilling hos Uteluksus får du alltid en ordrebekreftelse slik at du kan kontrollere at alt er blitt riktig. Noen ganger må du signere og returnere ordrebekreftelsen før produktene dine blir satt i produksjon. Innen 24 timer må du melde fra om den godkjente ordrebekreftelsen er feil eller om du vil endre på noe. Om varen avbestilles innen 24 timer debteres ingen ekstra kostnad.

Etter de 24 timene har du dog alltid rett å avbestille din ordre innen innen den er levert til deg, men debiteres da for alle av Uteluksus utlagte kostnader (materiale, arbeid, fraktkostnader osv). Hvis produksjon eller materialleveranse er påbegynt, har du ikke rett til å angre kjøpet. Angret kjøp er ikke godkjent på bestillingsvarer (kundeunike varer). Dvs. at kjøpet kan ikke angres etter det at varene er levert til deg.

Varer med slike spesielle mål eller spesifikasjoner som er produsert på bestilling, kan ikke returneres eller byttes med mindre de er feilprodusert i forhold til det som er avtalt.

Vi tilbyr privatkundene våre å dele opp betalingen.

Vi tilbyr våre privatkunder å dele opp betalingen til Uteluksus AS. Du kan kjøpe tjenesten/varen nå, men betale for varen senere.

Vi har skreddersydd en løsning for deg slik at du får tilpassede betalingsalternativer som passer for deg.

Fordeler med delbetaling:

  • Du kan handle i dag
  • Velg delbetalingstid selv
  • Gjør opp når det passer for deg.
  • Ingen kredittkort eller sjenerende lånetilbud
  • Papirløs finansiering

Ønsker du å kjøpe en vare eller en tjeneste fra oss med delbetaling?