Utestue glass

Med en utestue i glass får du langt mer bruk for uteområdet ditt. Vi tilbyr både innglassing til verandaer og frittstående utestuer i glass.

Drømmer du om en idyllisk hagestue der du kan invitere venner på besøk eller nyte koselige høstkvelder? Eller kanskje lurer du på om det går an å bygge en utestue på din eiendom? Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring. 

Vi finner løsningen som passer dine ønsker og behov best. Uteluksus har spesialisert seg på aluminiumskonstruksjoner av høy kvalitet til hus og hage. Vi hjelper deg med hele prosessen fra prosjektering til levering og montering av utestuen.

Forskjellige typer utestuer

Med en av våre utestuer kan du bruke hagen eller terrassen din store deler av året. Her kan du lese om de forskjellige typene hagestuer vi tilbyr: 

Frittstående hagestue 

Aluminium hagestue Nordic er en frittstående hagestue som er laget av solide og rustfrie aluminiumsprofiler. Disse krever svært lite vedlikehold, og er laget for nordiske værforhold. 

Hagestuen kan tilpasses dine ønsker og behov. Du kan for eksempel velge mellom en rekke forskjellige rammefarger, ensidig eller dobbelsidig glass, og om du vil ha takdekke av polykarbonat eller laminert glass. 

Kuppelhus

Et kuppelhus er en iglo-inspirert liten utestue som skaper en helt unik og varm stemning. Våre kuppelhus har både vinduer og ventilasjonsåpninger som gjør at det ikke blir for tett luft inne i huset på sommeren. Med litt belysning på vinteren, lyser kuppelhuset opp mørke høstkvelder. Vårt kuppelhus kommer garantert til å gi deg mye glede i hverdagen!

Innglasset terrasse

Kanskje har du en terrasse du skulle ønske du fikk brukt mer? Vi tilbyr glassystemer som gjør at du kan forvandle verandaen din til en hagestue. 

Dette gjør at du kan bruke verandaen langt utover høsten, når det egentlig er for kaldt til å sitte ute. En innglasset terrasse gir deg mer plass å boltre deg på, og gjør at du får et ekstra rom i tilknytning til boligen din.

Bruk utestuen så lenge som mulig

Med en utestue får du maksimalt utbytte av terrassen eller uteområdet ditt. På sommeren fungerer utestuen som et lunt ekstra rom som du kan benytte deg av, til og med når det regner ute. 

Noe av det beste med utestuer er at man får følelsen av å være ute i naturen selv om man sitter innendørs. Dette er en stor fordel på høsten. Da kan du nyte lange høstkvelder i utestuen, med en kopp te eller gode venner.

For å skape en ekstra lun og varm stemning utover høsten, anbefaler vi å innrede utestuen med belysning og varmelamper. På våre nettsider kan du velge mellom flere forskjellige lamper og belysning. Se vårt utvalg her

Oppfyll drømmen om en hagestue du og!

Våre hagestuer har et stilrent og moderne design som gjør at du kan innrede dem ut ifra din smak. Har du lyst på en rustikk og hjemmekoselig hagestue eller kanskje en liten innendørs oase med mange forskjellige planter? 

Med en hagestue er det bare fantasien som setter grenser. Ta en titt på sider som Pinterest for å få inspirasjon til din egen hagestue. 

Få mer informasjon om våre hagestuer

Hvis du har spørsmål eller har lyst på en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag. Vi tilbyr alt fra prosjektering til levering og montering av hagestue. Velkommen til Uteluksus!