Ring Oss 64 80 99 88
Bestill Gratis Befaring
Hjem INSPIRASJON Veranda Bruk verandaen hele året med en glassterrasse

Bruk verandaen hele året med en glassterrasse

En terrasse er som et ekstra rom i boligen som de fleste av oss setter stor pris på om sommeren. Derfor er det så synd at man ikke får like mye bruk for det ekstra rommet resten av året. Med en glassterrasse fra Uteluksus kan du løse dette problemet. Vi tilbyr glassystemer av høy kvalitet som er skapt for å tåle nordiske værforhold og for sikre enda større uteareal.

Du kan velge mellom glidende eller faste seksjoner som beskytter mot vær og vind, og som gjør at du kan bruke terrassen din året rundt.

Innglassing til terrasse – våre produkter

Vi tilbyr to forskjellige glassystemer: ALU-Frame innrammet og ALU-Frame rammeløs. Begge disse systemene er laget av aluminium av høy kvalitet som tåler alt slags vær.

Rammeprofilene er svært solide, ruster ikke og kommer ikke til å ha behov for ytterligere vedlikehold på flere år. Du velger om du vil ha faste glassprofiler eller glassprofiler som kan skyves fra hverandre for å slippe inn mer luft.

Vi prosjekterer et glassystem som er spesielt tilpasset din veranda. Med våre glassystemer kan du blant annet velge mellom:

  • Forskjellige rammefarger
  • Vegger av polykarbonat eller laminert glass
  • Velg mellom klar, hvit (opal) eller brun (bronse)
  • Skinner av naturlig aluminium eller anodisert aluminium

Forvandle terrassen din til en koselig hagestue!

Har du noen gang drømt om å ha en egen hagestue eller vinterhage tilknyttet boligen din? Med en innglasset veranda forvandler du verandaen din til en ekstra stue du kan bruke hele året.

Det er mange muligheter med en innglasset veranda. For å skape en lun og koselig stemning på sene høstkvelder, kan du installere belysning og varmelamper på verandaen. Med en innglasset veranda får du følelsen av å være utendørs og tettere på naturen, samtidig som du holder deg varm.

Det er enkelt å gjøre en glassterrasse til et koselig sted for avkobling og hygge. Med et lite bord, noen stoler, tepper og puter har du alt du trenger for å bruke verandaen som en koselig liten hagestue.

Les også: Bygge hagestue

Vi monterer glassterrasse for deg

Hvis du lurer på om det går an å montere en glassterrasse på din veranda, kan vi komme på en gratis befaring for å se på mulighetene. Vi tar oss av hele prosessen fra prosjektering til levering og montering.

Få mer informasjon om våre glassystemer

Vi i Uteluksus har spesialisert oss på hagebygninger av høy kvalitet som tåler nordiske værforhold. Vi ønsker å bidra til at du som kunde får mest mulig ut av uteområdet ditt, og at du får glede av din nye hagebygning eller glassterrasse i mange år fremover.

Vi tilbyr også komplette hagestuer, drivhus, orangerier og carporter. Felles for alle våre produkter er at de er solide og robuste, med et moderne og elegant design.

Dersom du vil ha mer informasjon om våre produkter, så send oss en e-post gjennom lenken nedenfor. Vi svarer gjerne på spørsmålene dine!

Kontakt Oss

    Del:

    Kan hende du også liker