Ring Oss 64 80 99 88
Bestill Gratis Befaring
Hjem INSPIRASJON Carport Bygge carport i Oslo og omegn

Bygge carport i Oslo og omegn

Uteluksus.no er et selskap som spesialiserer seg på praktiske og stilfulle utebygninger til gårdsplass, hus og hage. Vi tilbyr blant annet levering og montering av carport som kan tilpasses etter dine ønsker. Carportene er laget av aluminiumsprofiler med høy kvalitet, og er designet for å tåle norske værforhold.

Fordeler ved å bygge carport

Beskytt bilen mot all slags vær

Med en carport trenger du ikke å bekymre deg for at bilen blir glovarm i sola eller full av snø på vinteren. Våre carporter er laget av en solid aluminiumskonstruksjon i høy kvalitet som er tilpasset nordiske værforhold. Dette gjør at bilen din er beskyttet mot all slags vær.

Utvid fra terrassetak til hagestue

Våre terrassetak kan enkelt gjøres om til en hagestue med dekkede sider av laminert glass eller polykarbonat. Med en hagestue får du et ekstra rom som kan brukes til alt fra hjemmekontor til treningsrom.

Les mer: Bygge hagestue

Et mer åpent alternativ

En carport er både rimeligere og tar kortere tid å bygge enn en vanlig garasje. Våre carporter har også et mer åpent og moderne design enn tradisjonelle garasjer.

Dersom du trenger mer lagringsplass, kan vi også integrere en smart lagringsbod sammen med carporten.

Carport i aluminium med bod

Mange valgmuligheter

Dersom du velger en carport fra Uteluksus, har du mange valgmuligheter når det kommer til størrelse og design. Du kan blant annet velge mellom:

  • Plass til en, to eller flere biler
  • Takdekke av laminert glass eller polykarbonat
  • Velg størrelse, bredde og høyde
  • Forskjellige rammefarger
  • Ensidig eller dobbelsidig carport

Rask levering og montering

Vi leverer og monterer carporter i Oslo og omegn. Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet nedenfor dersom du lurer på noe angående priser eller levering.

Les også: Drivhus hage

Carport og byggetillatelse – hvilke regler gjelder?

Selv om du eier din egen tomt, er det en del regler du må følge når du skal oppføre et nytt bygg på tomten. I mange tilfeller må du varsle naboene dine og søke om byggetillatelse.

For at du skal slippe å søke om byggetillatelse, må bygget blant annet være mindre enn 50 kvadratmeter og ligge mer enn én meter fra andre bygg på tomten din og fra grensen til naboen.

Hva som er søknadspliktig og ikke varierer også litt fra kommune til kommune. Les mer om dette på Direktoratet for byggkvalitet sine sider.

Dette er Uteluksus

Uteluksus er et norsk selskap som tilbyr aluminiumskonstruksjoner for hus, hjem og hage. Hos oss kan du bestille utebygninger som er tilpasset ditt hus eller hage. Vi tilbyr blant annet carporter, hagestuer, drivhus og terrassetak.

Vi er opptatt av å tilby god kundeservice og produkter av høyeste kvalitet. Alle våre produkter er derfor laget av svært solid aluminium som ikke ruster og som tåler det nordiske klimaet.

Bestill din carport i dag

Dersom du vil bestille carport eller har spørsmål angående priser og levering, så send oss gjerne en melding gjennom kontaktskjemaet nedenfor. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt Oss

    Del:

    Kan hende du også liker