Bygge terrassetak

Skap en lun stemning på terrassen med terrassetak fra Uteluksus! Våre terrassetak er laget av solid aluminium som tåler all slags vær. 

 
 

Planlegger du å bygge terrasse, eller har du en uteplass uten tak? Da er et terrassetak fra Uteluksus et godt valg. Et terrassetak beskytter mot vind, snø og regn, og gjør at du kan benytte deg av terrassen lengre. Det kan være tungt å bygge tak over terrassen selv, og derfor tilbyr vi i Uteluksus både levering og montering av terassetaket.

Terrassetak – våre produkter

Vi tilbyr tre forskjellige typer terrassetak: 

  • Klassisk konstruksjon – NORD ROOF classic
  • Forsterket konstruksjon – NORD ROOF XS (Extra strong)
  • Økonomisk konstruksjon – NORD ROOF basic

Hvilket du bør velge kommer an på dine behov, men alle modellene er svært robuste og holdbare. Stolpene er laget av en solid aluminiumskonstruksjon som er spesielt designet for å tåle nordiske værforhold. 

Du kan blant annet velge mellom forskjellige størrelser, rammefarger og om du vil ha pulttak eller saltak. 

Platene på terrassetaket kan fås i 16 mm polykarbonat eller 10 mm laminert glass. Begge disse er svært sterke og holdbare, men det er noen forskjeller som kan være greit å tenke på før du velger takdekke. 

 
 

Polykarbonat eller laminert glass?

Polykarbonat er en gjennomsiktig termoplast som gir et mattere uttrykk enn laminert glass. Dette er et svært holdbart materiale som er uknuselig og veldig værbestandig. Med andre ord er det ideelt som takdekke på terrassetak. 

Hvis du vurderer å gjøre om terrassen til en hagestue senere, kan det være lurt å velge polykarbonat. Dette er fordi polykarbonat reduserer risikoen for kondens, fukt og drypp. 

En annen fordel ved polykarbonat er at det demper sollyset og beskytter mot UV-stråler. Takdekket fås i tre forskjellige farger: klar, hvit (opal) og brun (bronse).

Laminert glass er et sterkt og trygt alternativ som også brukes på rekkverk av glass og på bilspeil. Denne typen glass tåler de fleste påkjenninger og slipper inn mer sollys enn polykarbonat. 

Laminert glass består av to glassplater som er limt sammen med plastfolie. Dette gjør at hvis en eller begge platene får en sprekk i seg, vil ikke resten av glasset sprekke opp. Takdekke av laminert glass finnes i fargene klar og brun. 

Kan gjøres om til hagestue

Våre terrassetak kan enkelt gjøres om til en hagestue med dekkede sider av laminert glass eller polykarbonat. Med en hagestue får du et ekstra rom som kan brukes til alt fra hjemmekontor til treningsrom. 

Les mer: Bygge hagestue

Andre produkter

Uteluksus tilbyr også flere typer utebygninger som kan tilpasses dine behov: 

  • Drivhus
  • Orangeri
  • Hagestue
  • Carport
  • Bassengoverbygg

Våre tjenester

Uteluksus er en totalleverandør av utebygninger både til privat- og bedriftskunder. Et terrassetak, drivhus eller en hagestue kan være vanskelig å montere selv, og derfor tilbyr vi både levering og montering av dette. 

Vi holder til i Røyken i Asker, og leverer utebygninger til Oslo, Viken og omegn. Dersom du vil betale for varen senere, tilbyr vi delbetaling gjennom Svea Finans. Les mer om dette her.

Bestill ditt terrassetak i dag

Med et terrassetak fra Uteluksus kan du være sikker på at du får et tak av høy kvalitet. Våre terrassetak er laget av en solid aluminiumskonstruksjon som er designet for å tåle nordiske værforhold. 

Våre terrassetak gjør at du kan forlenge sommersesongen samtidig som det beskytter utemøblene dine mot dårlig vær. 

Hvis du har noen spørsmål angående våre terrassetak eller vil bestille en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer deg best.