Frittstående hagestue

 En hagestue gir deg et ekstra rom som kan brukes til alt fra hjemmekontor til spisestue. Uteluksus tilbyr både salg, levering og montering av flotte hagestuer.

Vi i Uteluksus brenner for å gjøre hager vakrere og mer funksjonelle. Vår spesialitet er hagebygninger av høy kvalitet som er skapt for å tåle nordiske værforhold.

Vi tilbyr blant annet frittstående hagestuer av aluminium og koselige kuppelhus av tre som gjør enhver hage mer unik og sjarmerende. 

Hvis du vurderer å investere i en hagestue, så kontakt oss i dag. Vi kan komme på en gratis befaring og gi deg råd om hvilken hagestue som passer best til dine behov.

Våre frittstående hagestuer

Hvilken hagestue du bør velge, kommer an på hvor mye plass du vil ha og hva du vil bruke hagestuen til. 

Vi tilbyr både robuste og moderne hagestuer i aluminium og vakre kuppelhus i tre. Vi har også et stort utvalg av drivhus hvis du planlegger å bruke det ekstra rommet til å dyrke frem eksotiske planter og grønnsaker. 

Aluminium hagestue Nordic

Hagestuen Nordic er laget av solid, rustfri aluminium som holder seg pent året rundt. Kombinert med de store glassflatene gir aluminiumskonstruksjonen hagestuen et moderne design.

Med denne hagestuen har du mange valgmuligheter. Aluminiumskonstruksjonen finnes i alle RAL-farger, for eksempel brun, antrasitt og hvit. Du kan velge mellom tak av polykarbonat eller laminert glass. Takrenne og nedløpsrør er integrert i konstruksjonen. 

Ved å velge glidende segmenter kan du bestemme om du vil ha hagestuen helt lukket eller mer åpen og luftig. Dette gjør at du kan bruke den både når solen står på om sommeren og utover kjølige høstkvelder. 

Kuppelhus Paradis

De siste årene har det dukket opp iglo-inspirerte kuppelhus som man kan leie for en natt. Nå kan du få ditt eget kuppelhus i hagen! Med kuppelhuset Paradis fra Uteluksus får du et unikt og koselig uterom hvor du kan kose deg alene eller sammen med andre. 

Våre luksuriøse kuppelhus gjør at du får følelsen av å være på hyttetur uten at du behøver å dra noe sted. Dette er en fantastisk måte å komme nærmere naturen og skape et rom for hvile. 

Kuppelhus Paradis finnes i fargene brun, grå og ubehandlet tre. Velg mellom størrelser fra 12,5 m² til 113 m². På sommeren passer det perfekt som et lite sommerhus med vinduer som kan åpnes eller lukkes. En stor fordel med et kuppelhus er at du ikke trenger å søke om byggetillatelse fra kommunen. 

Andre hagebygninger 

Vi tilbyr også andre hagebygninger med andre bruksområder, som for eksempel drivhus. Forskjellen på en hagestue og et drivhus er at et drivhus er spesielt designet for at planter skal gro og spire, mens hagestuen er ment for mennesker. 

Her på våre nettsider finner du blant annet: 

  • Drivhus 
  • Orangerie
  • Hagestue
  • Carport
  • Terrassetak av glass
  • Bassengoverbygg

Les også: Drivhus hage

Vi gjør hele jobben for deg!

Noen av hagebygningene vi produserer er tunge og vanskelige å sette sammen på egenhånd, derfor hjelper vi i Uteluksus deg med dette. Vi er en totalleverandør av hagebygninger, og tilbyr alt fra prosjektering til levering og montering.  

Kom tettere på naturen med en hagestue

Her til lands er det mye dårlig vær, noe som gjør at du kanskje ikke får brukt hagen eller verandaen din så mye som du skulle ønske. 

Med en hagestue fra Uteluksus forlenger du sommersesongen og får mer bruk for uteområdet ditt. Vi tilbyr hagebygninger både til privatpersoner og bedrifter. 

Bestill din egen hagestue i dag!

Dersom du lurer på noe angående våre produkter eller ønsker mer informasjon, så ta kontakt med oss i dag. Vi svarer på dine spørsmål og hjelper deg med å finne ut hvilken hagestue som passer best til din hage.