Ring Oss 64 80 99 88
Bestill Gratis Befaring
Hjem INSPIRASJON Hagestue Hagestue til en overkommelig pris

Hagestue til en overkommelig pris

Uteluksus tilbyr flere typer hagestuer i forskjellige størrelser. Alle hagestuene er laget av robuste og rustfrie aluminiumsprofiler. Denne strukturen tåler all slags vær og trenger ikke ekstra vedlikehold på flere år. Dette gjør at enhver hagestue fra Uteluksus passer ideelt i norske hager som er utsatt for mye dårlig vær.

Hos oss får du mange valgmuligheter når det kommer til funksjon og design. Vi kan designe en hagestue som passer til dine ønsker og behov. Du kan blant annet velge mellom:

Festet eller frittstående

Vi tilbyr både frittstående hagestuer og hagestuer som er festet til huset ditt. Hvis du har en liten hage eller vil bruke hagestuen som en forlengelse av hjemmet, kan en hagestue som er festet til huset være et godt alternativ.

En frittstående hagestue blir nesten som en ekstra liten leilighet utenfor huset – et sted hvor du kan gå for å få alenetid eller litt avveksling fra hjemmet.

Ensidig eller dobbeltsidig

Våre hagestuer kan produseres både med ensidig og dobbeltsidig glass. Dobbeltsidig glass gir ekstra mye beskyttelse og isolasjon.

Takdekke av laminert glass eller polykarbonat

Du kan velge mellom tak av laminert glass eller polykarbonat. Disse finnes i tre forskjellige nyanser: klar, hvit (opal) og brun (bronse). Laminert glass og polykarbonat er begge svært robuste materialer som tåler nordiske værforhold veldig godt.

Innglasset veranda

Vi kan også forvandle verandaen din til en innglasset hagestue. Dette gjør at du får forlenget sommersesongen og brukt verandaen din utover høsten. Glassystemet kan fås med glidende segmenter, slik at du kan velge hvor mye luft og varme du vil slippe inn.

Èn hagestue – mange bruksområder

Å bygge en hagestue er en fin måte å komme seg nærmere naturen og få brukt hagen eller verandaen mer. Mange drømmer også om en hagestue fordi den kan brukes til så mangt.

Du trenger ikke nødvendigvis å bruke hagestuen som en ekstra stue. Her er noen idéer til hva hagestuen kan brukes til:

 • Hjemmekontor
 • Treningsrom
 • En egen liten kafé
 • Et drivhus på sommeren
 • TV-rom
 • Et ekstra rom til oppbevaring

Vil du investere i en hagestue? Dette bør du tenke på

Hvis du vurderer å få din egen hagestue, er det enkelte ting som kan være greit å tenke over på forhånd:

Plassering og bruksområde

Har du lyst på en hagestue som er festet til fasaden av huset ditt eller en hagestue som står midt ute i hagen? Det er lurt å tenke over hvor du vil at hagestuen skal stå med tanke på lys- og solforhold og hva du skal bruke den til.

Innredning

Mange synes det er koselig å planlegge innredningen av hagestuen. Her er det mange muligheter – vil du skape et frodig rom fullt av planter, eller kanskje et koselig hjemmekontor? Gå inn på sider som Pinterest for å finne inspirasjon. Husk at du må velge møbler som er beregnet for utendørsbruk.

Byggetillatelse

I enkelte tilfeller må man søke om byggetillatelse for å bygge hagestue. Dette kommer an på hvilke regler som gjelder i din kommune – ta kontakt med kommunen din hvis du er usikker.

Det er imidlertid noen standardregler som gjelder i alle tilfeller:

 • Du trenger ikke å søke om byggetillatelse for å bygge en hagestue på opptil 50 m2 som ikke har våtrom eller brukes til beboelse.
 • Du trenger heller ikke å søke om tillatelse fra kommunen hvis du skal bygge et lite bygg på eiendommen på inntil 15 m2.

Hvor mye koster en hagestue?

Prisen på en hagestue avhenger av flere faktorer som størrelse, hva slags takdekke du vil ha, om du vil ha ensidig eller dobbeltsidig glass og lignende. Vår Aluminium Hagestue Nordic starter på 55.200 kr.

Våre hagestuer er laget for å ha svært lang levetid og for å tåle all slags vær. Med en hagestue får du et ekstra rom som du kan bruke til så mangt. Det gjør at du får maksimalt utbytte av boligen og eiendommen din.

Bestill en gratis befaring!

Trenger du råd angående valg av hagestue, hvor hagestuen skal plasseres eller lignende? Vi i Uteluksus er spesialister på konstruksjoner av aluminium til hus og hage.

Ta kontakt med oss på telefon eller gjennom lenken nedenfor hvis du vil ha en gratis befaring. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt Oss

  Del:

  Kan hende du også liker