Ring Oss 64 80 99 88
Bestill Gratis Befaring

Solcellepanel på terrassetak carport veranda eller drivhus

solcellepanel på terrassetak carport veranda eller drivhus

Fordelene med solenergi – Spar penger, spar miljøet!

Visste du at energien sola forsyner jorden i løpet av en time, kan dekke det globale energibehovet for et helt år? Solenergi er en stor fornybar energikilde som vi alle kan høste. Selv om etterspørselen for energi forsetter å øke, kan huseiere installere solcellepanel for å redusere kostnadene sine og i tillegg hjelpe miljøet.

Denne artikkelen vil ta for seg noen av de største fordelene med solenergi og hvordan du kan få inntil 28 750kr i støtte når du begynner å produsere din egen elektrisitet. Du vil også finne ut av hvordan du kan få installert solcellepanel til ditt hjem, slik at du også kan begynne å ta i bruk solceller.

Installer solcellepanel på terrassetak

Fordelene ved å installere solcellepanel

Å benytte seg av solenergi er et smart valg som vil gi deg naturlig og rimelig strømforbruk i årene fremover. Her er noen av de største fordelene ved solenergi:

Fornybar og gratis energikilde
En av de største fordelene ved å ta i bruk solcellepanel på terrassetak, carport, veranda eller drivhus er at det er en fornybar og gratis energikilde. I motsetning til andre energikilder, går man ikke tom for solenergi.

Reduserer strømregningen
Ved å ha et solcellepanel på taket vil du dekke en del av energibehovet ditt på egenhånd, som gjør at strømregningen din reduseres. Hvor mye penger du sparer vil være avhengig av størrelsen på anlegget og strømbruken din.

Lite vedlikehold
Et solcellepanel trenger generelt sett lite vedlikehold. Det eneste du trenger å gjøre er å holde panelene rene. Det holder som regel å vaske dem et par ganger i året.

Utvikling i teknologi
Teknologien bak solcellepaneler er stadig under utvikling. Innovasjonen i teknologibransjen kan potensielt føre til at effektiviteten av solcellepanel øker slik at du kan oppnå høyere kraftproduksjon.

Bra for miljøet
Solenergi er en ren energikilde som hjelper med å redusere karbonutslippet. Ved å ta i bruk solcellepaneler vil du spare miljøet, i tillegg til å spare penger på strøm.

Få opptil 28 750kr i støtte når du begynner å produsere din egen strøm

På vanlige hus ligger prisen for solcellepanel inkludert installasjon mellom 40 000 og 130 000 kroner, avhengig av anleggets størrelse. Nå kan du få inntil 28 750 kroner i støtte av Enova når du begynner å produsere din egen elektrisitet.

Strømmen du ikke bruker kan du selge til nettselskapet når produksjonsanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale. På denne måten kan du også ta i bruk grønn teknologi og begynne å spare penger på strømforbruket.

Slik kan du også kan begynne å produsere din egen elektrisitet
Om du også ønsker å produsere din egen elektrisitet kan du starte med å montere solcellepanel på terrassetak, carport, veranda eller drivhus.

Dersom du ønsker noen som gjør hele jobben for deg kan du besøke Uteluksus.no. Uteluksus vil sammen med deg tilpasse og tilrettelegge installasjonen for best ytelse og utseende. De ordner alt av installasjon og tilkobling for deg. På denne måten kan du også spare penger på strømmen! Klikk deg inn nedenfor for et uforpliktende tilbud.

Kontakt Oss

    Del:

    Kan hende du også liker